'98 Concorde - No heat - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-18-2010, 11:16 AM Thread Starter
Intrepid Newbie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Belpre, OH
Posts: 13
Feedback: 0 / 0%
 
'98 Concorde - No heat

ATC seems to be working correctly. Heater was working fine a few days ago. Now I can change which vents the air comes out as well as temp setting but I get NO heat. I ran the ATC diags and received NO codes when it finished. Car itself does not overheat and coolant is at proper levels. I am assuming a problem with heater blend door or actuator. But with no code returned I am not sure. Anything else I can look at? It's getting cooler in Ohio!
cwahart is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-18-2010, 11:48 AM Thread Starter
Intrepid Newbie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Belpre, OH
Posts: 13
Feedback: 0 / 0%
 
Quote:
Originally Posted by cwahart View Post
ATC seems to be working correctly. Heater was working fine a few days ago. Now I can change which vents the air comes out as well as temp setting but I get NO heat. I ran the ATC diags and received NO codes when it finished. Car itself does not overheat and coolant is at proper levels. I am assuming a problem with heater blend door or actuator. But with no code returned I am not sure. Anything else I can look at? It's getting cooler in Ohio!
Never mind...it fixed itself. For now.
cwahart is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-18-2010, 11:50 AM
Intrepid Pro
 
Join Date: May 2008
Posts: 8,218
Feedback: 2 / 100%
                     
What was the issue?
crypt keeper is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 10-18-2010, 11:55 AM Thread Starter
Intrepid Newbie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Belpre, OH
Posts: 13
Feedback: 0 / 0%
 
Quote:
Originally Posted by crypt keeper View Post
What was the issue?
I have no idea how it suddenly started working again. I was getting no heat this morning from the heater. I could adjust temp and nothing would happen. No error codes from ATC diags. An hour or so later I drove it for a few minutes and it started working. Seems fine now. Hey it's Monday. Go figure.
cwahart is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-18-2010, 11:58 AM
Intrepid Pro
 
Join Date: May 2008
Posts: 8,218
Feedback: 2 / 100%
                     
Damn gremlins lol.
crypt keeper is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Random Question

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome