Power to sub amp [Archive] - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat

: Power to sub amp


danielson750
02-13-2002, 01:52 PM
Where is a good place to go with the power cable for an amp?

Wutang15m
02-13-2002, 04:26 PM
bro try posting in the audio section youll get more response now :)

Wutang15m
02-13-2002, 04:37 PM
K first of all you have to tell us what year intrepid you have.

I didnt install the system my self but i know how to route it all the way up until the firewall then i dont know how they did it from there.

You can take it through the back seat all the way where the door sills are at. there is screws there you can take them out and run them thru the carpet. and thats the simplest way to do it basically and hide evertyhing. thats how the professenials did it.

IntrepidXJ
02-13-2002, 04:38 PM
He has a first gen....that's where I moved it from :)

p3
02-13-2002, 04:57 PM
I have heard of people running through the existing hole for the brake line. I ran mine up through the inside of the fender because my current installation is only temporary until I get all my new shit. You could also drill your own hole and put a rubber grommet in it so it seals. Maybe even put some sylicone caulking around it once you get everything ran so nothing comes through.

ETC
02-18-2002, 11:11 PM
hey what kind of power cord should i run to the amp im going to do mine myself after I get a cd player with rca plug ins
and if so where can i get a cheep but good one thats not to pricy
and how shall i go about getting to the brake hole where it is and all(new to installing amps but not to installing speakers)

thanks