0.....55...65....75...mph..uggg!!! [Archive] - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat

: 0.....55...65....75...mph..uggg!!!


nightshadow0058
02-28-2005, 11:11 PM
when i am at idle the car runs fine, no shakes no miss, when i reach 55 on a highway and accelerate to and from 55-75 the car seems to hold back ever cople of rotations like possible lack of fule for a moment, i checked the pump 38lbs of pressure, fuel filter is clean, all injectors have good flow or pluse, when i get off my exit and approach the stop it seems like its doing the same as it does at mph, i have no codes anywhere, im wondering do we have a tourque convertor switch and if so where is, inless im totally off track and clues?

and how hard is it to change the wiper motor and arm coming off the motor, damm snow!

thanks

ESMIKE96
03-01-2005, 09:37 AM
plugs and wires my friend ?

your plugs may not be getting there spark at high rpms. my boshe platinum +4 says they help prevent that.

wiper motor dont know.

i love getting her up to 115 and letting h er slow down by her self.

jakeoooooo
03-01-2005, 12:43 PM
Yes, I had the same problem that was cured by new wires. The old ones were about three years old and looked ok visually. My new plan is to change wires every two to three years.

nightshadow0058
03-01-2005, 02:05 PM
when i first got the car i did wires and plugs(3 months ago), there is no codes saying coil pack, should i change all three , if so what plugs and wires should i go to i put oem plugs and wires in when i got the car.


thanks

jakeoooooo
03-01-2005, 02:36 PM
I don't think you would need to change out brand new wires and plugs. Wait and see if you get some other responses here today. There are sensors that can cause that too.

ESMIKE96
03-01-2005, 09:50 PM
if you have a 3.5 knock sensors can retard the timing if your engine knocks.

2.7 may be sludging up :) HAHAHA

uhm. yeah. somone with some EX - PER - TEEZ