100k miles + San Antonio trip + new exhaust - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-18-2008, 06:01 PM Thread Starter
Intrepid Fan
 
Euro-poweR's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Alamogordo, NM - USA
Posts: 193
Feedback: 0 / 0%
   
100k miles + San Antonio trip + new exhaust

servus @ all,

judging by the title you can probably see that a lot happend in the last 2 weeks. After getting almost 17k miles in a year on the Trep I finally reached the 100.000 Mile marker. Funny story too, I was on my way to San Antonio with a friend of mine from Germany and I told her that it would be awesome if we would hit the 100k right in Orogrande.
(geographical note, orogrande is a tiny s**thole between Alamogordo where I live and El Paso.... the only village on that whole 80 mile strip, around that just desert)

And sure enough, right before the village I hit 99.999 and like I planned it I got 100k at the gas station there. I did take pictures, but it was with a good camera so the pics are way too big to upload, got to change that first.

As suggested above I took the Trep to San Antonio... great place if you stay in the tourist areas ... the Trep made it without a problem at all,... 1500 miles in a week is somewhat annoying though if you only go straight.

And I finally got my exhaust on too, just got it done. I went with the Flowmaster 80 knockoff (they were out so I said screw it, take the other brand, what ever it was, its build exactly the same, so it works for me) I only took the rear resonator and the muffler off and left the front resonator on for now. And I went with the fake dual exhaust.... cheap, looks amazing and sounds more like a camaro then a actual camaro does , so I really like it... loud but not too ricey. video and pics will follow sooner or later.

tata,
Euro
Euro-poweR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-18-2008, 10:08 PM Thread Starter
Intrepid Fan
 
Euro-poweR's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Alamogordo, NM - USA
Posts: 193
Feedback: 0 / 0%
   
crap.... sure enough after driving around a bit the check engine light comes on.... i hate when that happens... I happened to be around Auto zone and they checked it for me.

Apparently it tells me that the o2 sensor reads that its too air rich in bank 2 ... or something like that... well damn, anyone know how to fix that? I did the search but didnt come up with an answere to this specific question. the Auto Zone guy told me to live with the light beeing on, since a new sensor that is callibrated to the different air levels would be retardetly expensive...
Would unplugging the sensor or something like that fix the problem?.... I hate lights beeing on in the dash

tata
Euro
Euro-poweR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome