wierd problem - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-02-2005, 05:00 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Feedback: 0 / 0%
 
Exclamation wierd problem

I hopw somebody has an answer for this. The day after thanksgiving i got in my car to go to work and when i turned the car on none of the guages moved. It was really cold that morning and i thought they might be frozen. so i let my car sit and warm up, but they never moved. I then put my car in gear and drove off. Problem is that the car never left first gear (its an anto trans). I was almost at work when every guage on my dash finally moved and my car was then able to leave first gear. I now find that my car is doing this on very cold morgings on when its very cold out. It can take anywhere from 15 to 45 min for my car to sit and warm up before the guages move. I can not for the life of figure out why my car does this. Does anyone out there know why? Please let me know. By the way my car is a 1995 intrepid auto transmission 3.5L. Email me at [email protected] if you have an answer.
tigerdc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-02-2005, 07:56 PM
Intrepid Pro
 
LOUD02Special's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Smithfield, RI
Posts: 6,100
Feedback: 2 / 100%
                     
Quote:
Originally Posted by tigerdc
I hopw somebody has an answer for this. The day after thanksgiving i got in my car to go to work and when i turned the car on none of the guages moved. It was really cold that morning and i thought they might be frozen. so i let my car sit and warm up, but they never moved. I then put my car in gear and drove off. Problem is that the car never left first gear (its an anto trans). I was almost at work when every guage on my dash finally moved and my car was then able to leave first gear. I now find that my car is doing this on very cold morgings on when its very cold out. It can take anywhere from 15 to 45 min for my car to sit and warm up before the guages move. I can not for the life of figure out why my car does this. Does anyone out there know why? Please let me know. By the way my car is a 1995 intrepid auto transmission 3.5L. Email me at [email protected] if you have an answer.
Are you getting a check engine light by chance?
LOUD02Special is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mythical Tranny Problem SolarWar Performance / Modifications (First Generation) 4 10-23-2004 09:42 PM
starting problem quickxlr8 General Discussion (Second Generation) 31 10-13-2004 06:50 PM
Engine problem STRONGMAN General Discussion (First Generation) 16 05-30-2003 11:49 PM
Brake Light Problem Sdwndr General Discussion (First Generation) 0 04-16-2003 08:11 PM
Wierd Problem 2dodgeman General Discussion (First Generation) 3 03-13-2003 10:23 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome