???? - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-24-2006, 04:36 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,992
Feedback: 0 / 0%
                     
????

I'm using Firefox-Some threads will have member-posted pics, and all I see is an underscore line..
Anyone know why?
I see that the HTML enable is off-- do I need that 'on', and how do i accomplish that?
alarkyokie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-24-2006, 08:04 PM
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 3,503
Feedback: 0 / 0%
                     
In regards to the pics you can't see using Firefox, can you see them using another browser? I ask because sometimes the server hosting the pic may get a hiccup or be down or something.

Also, where do you see HTML is off? On the forum boards? If so, that is set by the admin and there is nothing you can do about it.
Warlord187 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-25-2006, 09:38 AM
Intrepid Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Auburn, IN
Posts: 85
Feedback: 0 / 0%
                     
Quote:
Originally Posted by alarkyokie
I'm using Firefox-Some threads will have member-posted pics, and all I see is an underscore line..
Anyone know why?
I see that the HTML enable is off-- do I need that 'on', and how do i accomplish that?
In Options under the Content tab, do you have the "Load Pictures' box checked? You should. If so, do you have the 'From Originating Site Only Checked'? This will keep FF from loading pix from a site other than the one you are on, like offsite photo hosting. Uncheck it if you do.

The enable HTML code is a forum setting that would allow posters to use HTML coding to format posts and signatures. Most forums shut it off because there is usually someone that goes too far with it and just pisses everyone else off. It has no effect on you viewing any pix and only forum admins can enable it. (I see that was already answered)

Last edited by ACDaze; 03-25-2006 at 09:42 AM.
ACDaze is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 03-27-2006, 08:48 AM Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,992
Feedback: 0 / 0%
                     
Thanks, everyone!
I'll do the options reset.
alarkyokie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome