Mopar Ipod Reader For Rb1 Thread (56k Probably Not) - Page 6 - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #76 of 86 (permalink) Old 10-22-2007, 01:11 PM
Intrepid Pro
 
Avenger's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kitchener, Ontario
Posts: 11,960
Feedback: 10 / 100%
                     
It was about $210 US + 14% taxes from my stealership here.......but I bet it'd be cheaper at a US stealer!



Avenger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #77 of 86 (permalink) Old 10-23-2007, 11:55 AM
Intrepid Pro
 
Badasstrep's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Michigan
Posts: 1,985
Feedback: 4 / 100%
                     
WOW, so i just called the local dealer, and they want $215 for it... that is just way too much... and I looked on ebay, and they are all $189. I guess I will wait some more!
Badasstrep is offline  
post #78 of 86 (permalink) Old 10-23-2007, 12:04 PM
Intrepid Modder
 
Gigamight's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Akron, OH
Posts: 972
Feedback: 12 / 100%
                     
I didn't bother to read some of the past posts, and I don't remember if this was covered, but the ipod integration kit has a tendency to not recognize the ipod occasionally. This is not normal, if your kit does this, remove the module and take it to the dealership where you bought it, it will be replaced. I imagine that there may be other issues as well, and if you experience any such flaws, be assured they are still working on it, and they honor the Mopar warranty as usual, and they will take care of you.

P.S. Hi everybody.....I'm back ;)
Gigamight is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #79 of 86 (permalink) Old 10-23-2007, 12:18 PM
Intrepid Pro
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 5,188
Feedback: 9 / 100%
                     
Hi Jeff!!!
00RT is offline  
post #80 of 86 (permalink) Old 11-03-2007, 05:28 PM
Intrepid Fan
 
sripvw's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Channahon, Il
Posts: 216
Feedback: 1 / 100%
                     
Quote:
Originally Posted by Gigamight View Post
I didn't bother to read some of the past posts, and I don't remember if this was covered, but the ipod integration kit has a tendency to not recognize the ipod occasionally. This is not normal, if your kit does this, remove the module and take it to the dealership where you bought it, it will be replaced. I imagine that there may be other issues as well, and if you experience any such flaws, be assured they are still working on it, and they honor the Mopar warranty as usual, and they will take care of you.

P.S. Hi everybody.....I'm back ;)
great to hear you are back...hope all is working itself out for you!!
sripvw is offline  
post #81 of 86 (permalink) Old 01-28-2008, 04:22 AM
Intrepid Fan
 
300Murder's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Cali
Posts: 167
Feedback: 0 / 0%
                     
Quote:
Originally Posted by Avenger View Post
There IS a company that modifies RB1's so they can play regular movie DVD's as well as the map disc........but it's EXPENSIVE (not worth it it's so expensive). He uses the DVD changer for his roof mounted screen that came out of a Caravan ;)

How much Jason? PM me!
Avenger-which is the company that can modify the RB1 into playin dvd movies.can you give me the info on that.
300Murder is offline  
post #82 of 86 (permalink) Old 01-28-2008, 03:47 PM
Intrepid Pro
 
Badasstrep's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Michigan
Posts: 1,985
Feedback: 4 / 100%
                     
i thought that the company that does this adds a video input on the back of the RB1, and it just uses the screen, it desn't make the RB1 play DVD's, so you would need an external DVD player.
Badasstrep is offline  
post #83 of 86 (permalink) Old 02-08-2008, 12:20 AM
Intrepid Pro
 
Join Date: Apr 2005
Location: here
Posts: 2,627
Feedback: 0 / 0%
                     
hey where are the pictures!!!!
Mr.Dodge is offline  
post #84 of 86 (permalink) Old 02-24-2010, 06:41 AM
Intrepid Modder
 
Captain's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chester, Va.
Posts: 714
Feedback: 0 / 0%
                     
RB1, Uconnect plus Mopar Sirius Satellite

Can anyone here tell me how to connect a Mopar Sirius satellite (w/ multi-plex box) to my RB1 radio with Uconnect??
Right now I have the cable from the CD player going into the Uconnect box and the Uconnect box plugs into the "C2" jack on the back of the RB1. According the Mopar Sirius satellite instructions, the "C2" jack on the back of the RB1 is where the Mopar Sirius satellite plugs in.
Captain is offline  
post #85 of 86 (permalink) Old 02-24-2010, 09:42 AM
Intrepid Modder
 
Tiger's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Tucson, Arizona
Posts: 488
Feedback: 8 / 100%
                     
Quote:
Originally Posted by 300Murder View Post
Avenger-which is the company that can modify the RB1 into playin dvd movies.can you give me the info on that.
In case anyone is interested:

Can I play movies or other DVD type discs?
Not as it comes from the factory. The RB1 is designed to only read the special DVD-ROM Navigation disc. However, in the spring of 2004 an aftermarket company began offering modified units in which input jacks are added to the rear. This modification allows an external A/V source, such as a portable DVD player, to be plugged into and displayed on the RB1's screen. The mod does not allow you to play a DVD movie directly in the RB1, and is somewhat expensive (around $400 not including the RB1). One company that offers this upgrade is

Tiger
Tiger is offline  
post #86 of 86 (permalink) Old 01-11-2012, 09:05 PM
Intrepid Pro
 
SHAUN's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Brampton, Ontario
Posts: 1,092
Feedback: 0 / 0%
                     
i know its an old thread...but anyone have issues of the UConnect not functioning when in Ipod mode. i have the RB1 with 6Disc CDC and UConnect. The Uconnect will work when its in Radio and CD mode but not in Ipod mode. anyone know a fix for this?? or can the ipod module not handle 3 sources???
SHAUN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001RT Major Achievements Thread 2001RT Whatever 21 02-23-2007 03:27 PM
97IntrepidES's Sig thread (56K beware) SilverSpecial Show off your Intrepid (Second Generation) 22 04-28-2005 12:01 AM
Forgot to add this to the crazy stuff thread 56K beware 01redMS Whatever 17 03-07-2005 01:12 AM
The 2004 Election Thread - Merged 00ChryslerIntrepid Whatever 477 12-10-2004 06:15 PM
happy time (sorry 56k) long thread 1mz-fe Performance / Modifications (First Generation) 16 07-23-2004 11:22 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome