94 Dodge Intrepid - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 04-23-2004, 01:38 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 21
Feedback: 0 / 0%
 
Question 94 Dodge Intrepid

Hello..
I have a 94 Intrepid 3.5L and with a 121,000 miles on it. I 'm having a small issue with it. When I first start the car in the morning it seems to start off in 2nd gear and the speedometer sometimes does not work. So I stop turn the car off and then turn it back on and the car shifts perfect and the speedo works. I have replaced both speed sensors and that did not fix the problem. Also the Transmission was rebuilt 20,000 miles ago. When it does NOT act up the trans shifts perfect! It seems when I turn the car off/on something seems reset itself. Has anybody heard off the ignition switch going bad in these cars? Any help would be appreciated!

Scott
scdccd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 04-23-2004, 08:53 PM
Intrepid Pro
 
dabirdzR/T's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Myerstown, PA.
Posts: 6,788
Feedback: 7 / 100%
                     
welcome to the site, and enjoy. if you search the forums, you will find the maybe replacing the input and output sensor on the tranny will solve the problem.
dabirdzR/T is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 04-26-2004, 12:19 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 21
Feedback: 0 / 0%
 
Hello Again

I have replaced both speed sensors and the ignition switch. My car is have reading that Limp In Mode/Erratic Instrument Operation. I noticed there is a TSB on it. Are Tranmission Cointrol Modules common on these?
scdccd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 04-26-2004, 01:35 PM
Intrepid Pro
 
dabirdzR/T's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Myerstown, PA.
Posts: 6,788
Feedback: 7 / 100%
                     
sorry, didnt read that, i know there is an update from chrysler, but i dont know it that will correct your problem. sorry.
dabirdzR/T is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome