Intermittent Problem Help! - DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 06-22-2014, 11:59 AM Thread Starter
Intrepid Newbie
 
Join Date: Jun 2014
Location: Madison
Posts: 2
Feedback: 0 / 0%
 
Intermittent Problem Help!

Hello everyone. I have 2002 3.5 L V6 engine intrepid and for the past couple months I have been having a wierd problem happen to me while I am driving. Randomly, the air bag light will come on, and the ac, windows, turn signals, and front latch will shut off. Once I start the car again they will usually work but then they will still shut off again randomly minutes later. Sometimes I can go a couple days without this happening but it will eventually do it again. What does everyone think the problem is? Is it electrical or maybe the ignition? I don't have to use my car to drive to work or anything so i've been putting this off for while but it has been happening so often lately that I need to do something about it. Thanks for any help!
drummapete24 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-22-2014, 10:57 PM
Intrepid Modder
 
Firemnted's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Wisconsin
Posts: 529
Feedback: 0 / 0%
                     
Check the ignition fuse with a meter and or just replace it! Mine was in an accident and I had the same problem replaced that fuse and problem solved! If not check your grounds start with the ones at the junction box under the hood
Firemnted is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-24-2014, 08:02 PM Thread Starter
Intrepid Newbie
 
Join Date: Jun 2014
Location: Madison
Posts: 2
Feedback: 0 / 0%
 
Quote:
Originally Posted by Firemnted View Post
Check the ignition fuse with a meter and or just replace it! Mine was in an accident and I had the same problem replaced that fuse and problem solved! If not check your grounds start with the ones at the junction box under the hood
I checked and all the fuses are fine! I noticed that it i wiggle the key forward a bit while driving everything comes back on, but the left signal blinks rapidly. Any other thoughts as to what it could be?
drummapete24 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-24-2014, 10:22 PM
Intrepid Modder
 
Firemnted's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Wisconsin
Posts: 529
Feedback: 0 / 0%
                     
There is another trend with the same problems looks like an ignition switch! As far as the fast blinker that's an indicator for a burnt out bulb!
Firemnted is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-24-2014, 10:29 PM
get off my lawn

 
DrDodge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Smyrna , Tn
Posts: 15,500
Feedback: 6 / 100%
                     
yep,, its the switch,, fairly easy to replace
DrDodge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome