DodgeIntrepid.Net Forums banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
432 Posts
Discussion Starter #1
Everytime I try and add a pic to the threads, I get this ****in " X " where the pic should have been located?? Why am I doing wrong here??

 

·
.
Joined
·
9,861 Posts
If your talking about the scratched thread, I'm not seeing any picture of your car scratched in your gallery. Upload it to the photogallery, and just tell people to go there to see it.
 

·
Registered
Joined
·
432 Posts
Discussion Starter #4
but I would like to have it as part as my signature. You know, like the way you guys have them at the bottom
 

·
Registered
Joined
·
1,713 Posts
u could put it on cardomain and go from there
 

·
Registered
Joined
·
11,278 Posts
he doesnt need cardoamin since his pics are already hosted here on the site

go into your USER setup and copy the following line into your sig right under where you now have the words "Gangsters Make the World Go 'Round" and then remove the X's

[Ximg]http://dodgeintrepid.net/photopost/data/504/3642-a-med.jpg?8529[/Ximg]

and you will have this pic



let me know if you need any more info
 

·
Registered
Joined
·
432 Posts
Discussion Starter #9
**** !!!!!!!!!!!!!:mad:

Hey Joekd, I have no ****in idea how to do this?? What do mean by "taking off the X's " ??

I see that INTREPIDroll120's has the same question/problem??

So if you can help us out Bro, I would appreciate it.
 

·
Registered
Joined
·
9,831 Posts

Hey alex: edit your post by doing this: see where it says IMG
click there copy and paste the link that you want to use as ur sig pic, then copy and paste the whole thing: meaning you should see the websites name here [/IMG
At the end of the last G add a ]
you should be set.
 

·
Registered
Joined
·
432 Posts
Discussion Starter #14
I just changed the pic and I see that I ****ed it up once again. What exatly am I doing wrong. I put the after the address...

please help 1 last time thx !!
 
1 - 15 of 15 Posts
Top