DodgeIntrepid.Net Forums - Dodge Intrepid, Concorde, 300m and Eagle Vision chat banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
I'm not sure if you will get this, not even sure if I'm logged in. I got an email with the activation link and came, but of course forgot my password. So I tried to do the forgot password link, but it would not let me because I answered the random question incorrectly (about 100 times). It says please type Dodge LH into the box, I tried a million variations to do this but nothing. So I tried to contact you, and law and behold, there it was again, type Dodge LH into the box in order to leave you a message, the mods, but of course, nothing worked. So finally I clicked on the facebook message and hopefully this will resolve it, however I would prefer being able to login with my actual password and email. Do I even have a password? In any case, you have to fix the random question bit, it does not work at all, there is no question, and typing Dodge LH in the box (with spaces, without, with big letters, without, and so on), nothing works, so what is going on?

Hi guys. new to the forum, obviously a big problem with my 2002 Intrepid R/T, but that will be in another place. The above is real though, I mean it should be straight forward to send a password link, or to send a message to a sysop, but I couldn't even do that, so here I am through FB instead of pw, and am glad it worked, but not even sure if it did. We'll see if I can post this, I couldn't send the above message to the mods.
 

·
I hit **** with sticks!
Joined
·
37,339 Posts
I'm not sure if you will get this, not even sure if I'm logged in. I got an email with the activation link and came, but of course forgot my password. So I tried to do the forgot password link, but it would not let me because I answered the random question incorrectly (about 100 times). It says please type Dodge LH into the box, I tried a million variations to do this but nothing. So I tried to contact you, and law and behold, there it was again, type Dodge LH into the box in order to leave you a message, the mods, but of course, nothing worked. So finally I clicked on the facebook message and hopefully this will resolve it, however I would prefer being able to login with my actual password and email. Do I even have a password? In any case, you have to fix the random question bit, it does not work at all, there is no question, and typing Dodge LH in the box (with spaces, without, with big letters, without, and so on), nothing works, so what is going on?

Hi guys. new to the forum, obviously a big problem with my 2002 Intrepid R/T, but that will be in another place. The above is real though, I mean it should be straight forward to send a password link, or to send a message to a sysop, but I couldn't even do that, so here I am through FB instead of pw, and am glad it worked, but not even sure if it did. We'll see if I can post this, I couldn't send the above message to the mods.
Did this happen today, or the day you joined?

New members have to be approved by a moderator or admin, sometimes that can take 24 hours. You will not be able to log in until you are an approved member, which you now are, (I believe I did it two days ago). Nothing works for your particular username until that approval is done. You can of course log in thru FB and bypass all of it.

Your account looks to be all set now; if I have to I can manually reset your password to something easy, then you can log in and change it to whatever you want if you still cant get in. That way you can have a true login here.

Sorry for the inconvenience.
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
I can't reset my password because the "random question" which tells me to enter Dodge LH does not work, even when I tried to contact the mods. So finally I tried to just login with facebook and it recognized me, no password required. Could you take a look at the phpbb or whatever code and see if there is a problem with that as far as the random question is concerned (for resetting passwords or sending PM's to mods while not logged in, it says RANDOM QUESTION and then says type Dodge LH into the box, there is a box underneath, but typing that doesn't work, on the next screen it says the question was answered incorrectly, I'm talking about the anti-bot question). Until then I will just use the FB login without a password, it still recognizes me as tryptamine, maybe that is the way it's meant to be but there is definitely something wrong with the random anti-bot question, and this is not the only site that has the problem. i tried different browsers too. I never turn off my computer so I will not even log out at all, just keep this page open at all times until this is resolved. So do I PM you and give a simple password? Or you can set one up for me and PM me, and make sure I can log in with my username and pw that you give me (username is tryptamine). I won't be able to change the pw probably until the random question is resolved, if on that page it asks for it, but I don't care if you know my password, as long as it is not public knowledge, just set something up.

Thank you, and let me know if the above makes any sense.

In fact, I just tried to post this and it was asking me for random question at the bottom, I will try to attach the jpg of it.

well I dragged and dropped a snip of it and it didn't work, but I'm sure you know what I'm talking about.
 

Attachments

·
I hit **** with sticks!
Joined
·
37,339 Posts
I can't reset my password because the "random question" which tells me to enter Dodge LH does not work, even when I tried to contact the mods. So finally I tried to just login with facebook and it recognized me, no password required. Could you take a look at the phpbb or whatever code and see if there is a problem with that as far as the random question is concerned (for resetting passwords or sending PM's to mods while not logged in, it says RANDOM QUESTION and then says type Dodge LH into the box, there is a box underneath, but typing that doesn't work, on the next screen it says the question was answered incorrectly, I'm talking about the anti-bot question). Until then I will just use the FB login without a password, it still recognizes me as tryptamine, maybe that is the way it's meant to be but there is definitely something wrong with the random anti-bot question, and this is not the only site that has the problem. i tried different browsers too. I never turn off my computer so I will not even log out at all, just keep this page open at all times until this is resolved. So do I PM you and give a simple password? Or you can set one up for me and PM me, and make sure I can log in with my username and pw that you give me (username is tryptamine). I won't be able to change the pw probably until the random question is resolved, if on that page it asks for it, but I don't care if you know my password, as long as it is not public knowledge, just set something up.

Thank you, and let me know if the above makes any sense.

In fact, I just tried to post this and it was asking me for random question at the bottom, I will try to attach the jpg of it.

well I dragged and dropped a snip of it and it didn't work, but I'm sure you know what I'm talking about.
Try it now. I have changed the security answer. The previous answer was actually "Dodge LH car", not "Dodge LH" (although it said type Dodge LH in the verification question!). You should be all good. Thanks for pointing it out, I have never messed with the security question, so it's been incorrect for a long time (unless another admin changed it)...I am surprised it hasnt been mentioned before, maybe those members just gave up!

If not, I will PM you a random password, and you can log in and change it to what ever you want.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top