DodgeIntrepid.Net Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #1
Hey,

Well, here's the story. About two weeks ago, my 04 Intrepid ES 3.5L leaked out a 1 by 6 foot puddle of coolant while parked outfront of the local store, I took it to a shop a couple of days later (lots going on didn't have time to get there sooner) I was quoted 1500 dollars to replace a leaking waterpump, replace the thermostat change serp belt and ac belt, and change timing belt as the car is at 160k. I went out and bought a new water pump from Napa along with thermostat and serp and ac belt. (didn't buy timing belt because i didn't have the cash) Up until this time the car is running smooth, never heats up and doesn't leak any coolant until shutoff, then pisses out of the waterpump. A friend of a friend says it's just a couple of bolts to do the water pump and t-stat so I say ok. He takes it has no problems with the car whatsoever other than when he got to his house yet again the water would poor out of the pump when turned off. They get the pump changed the t-stat changed along with the belts go to start it up, won't fire. Stomp the gas to the floor, shutoff the fuel and it starts up but barely runs and eventually stalls. They run through the self diagnostic on the car and it comes up with P 0121 - Throttle position sensor, I go out and get the sensor today, put it in car turned over perfectly, started up and about 3 seconds later chugged and stalled. Self diagnostic again, now i'm getting P-0121, P-0627, and P-0340 I put the old sensor back in and shut the hood lol. So.... Throttle position sensor still bad it seems, along with Fuel Pump A Control Circuit Open and Camshaft Position Sensor A - Bank 1 Circuit Malfunction... Any suggestions?

Thanks
 
1 - 1 of 1 Posts
Top