DodgeIntrepid.Net Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
2,893 Posts
Discussion Starter #1
LimpMode is looking like its being caused by elecrical misfunction.

My DVI values were all rock solid good.
The codes that came up were 23, 12

23 was Overdrive Selinoid Pack/ Some blah blah.
and 12 batt disconnected.

If its electrical shoudl i just get a wiring harness and go at it ? He said 90% sure its not inside the transmission thats my problem.
 

·
Registered
Joined
·
2,893 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
no.

Ive done NOTHING to the tranny. I went today to see how much a scan costs. He said 35 bucks and asked why. Then I said its in limp mode. He said pull it in the back and hell scan in for free.

So I pull around and it sais on the DRBIII that its in limp mode.
Then he checked the DVI values and said they were all looking good. Then he sais it looks electrical since no MAJOR internal codes were set. He then stated some oldermodels had problems with the wiring. So Im one step closer to fixing limp mode.

Ive changed the input sensor. But that did nothing.
 

·
Registered
Joined
·
2,052 Posts
Just for the record they are CVIs not DVIs. It stands for Clutch Volume Index.

No charge!

;)
 

·
Registered
Joined
·
4,994 Posts
If it's telling you Soleniod Pack then that's what I would focus on. If it was wiring then I would suspect that it would throw alot of random codes.
 

·
Registered
Joined
·
2,893 Posts
Discussion Starter #6
DScruggs said:
Just for the record they are CVIs not DVIs. It stands for Clutch Volume Index.

No charge!

;)
Lol Ill try and remember that :)
 

·
Registered
Joined
·
2,893 Posts
Discussion Starter #7
dakotaquadsport said:
If it's telling you Soleniod Pack then that's what I would focus on. If it was wiring then I would suspect that it would throw alot of random codes.
Ok now whats a solenoid pack and were do I start lol.

Im searching now so dont flame.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top